A vizet felforraljuk 1 ek sóval, és a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük, és félretesszük.
Felhevítünk 2 ek olívaolajat, beletesszük a megmosott, szárazra törölt, majd felkockázott csirkemellet, és megszórjuk a maradék sóval és a borssal. Megpirítjuk, majd félretesszük.
A maradék olívaolajon megpirítjuk a fokhagymát és a csilipelyhet, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és a tejszínt. Összekeverjük, felforraljuk, és hozzáadjuk a spenótot. Néhány percig főzzük, majd belekeverjük a csirkét és a tésztát. Megszórjuk parmezánnal és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.