A tészta hozzávalóit gondosan összedolgozzuk, 4 felé osztjuk, majd a tepsi hátán megsütjük négy lapnak és félretesszük hűlni.
A krémhez a tojást, a lisztet és a tejet csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a narancslevet, a reszelt narancshéjat és a csipet sót. Amíg hűtjük, addig habosra keverjük a margarint a nád porcukorral. Amikor teljesen kihűlt, a krémet összekeverjük a porcukros margarinnal, majd az 1/3 részéhez hozzáadjuk a vanílliás cukrot és a durvára vágott pörkölt diót és a rumaromát. A maradék 2/3 részbe elekeverjük a kakaóport.
Az első tésztát megkenjük a kakaós krémmel, majd rátesszük a következő lapot. Ezt megkenjük házi narancs lekvárral, majd rákenjük a diós krémet, újabb lapot teszünk rá és rákenjük a maradék kakaós krémet. A tetejére kerül az utolsó lap, amin egyenletesen elkenjük a felolvasztott étcsokoládét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.