A céklát és az almát megpucoljuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük.
A rizslisztet, a zabpehelylisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát egy tálba tesszük és összekeverjük, majd hozzáöntjük a céklát, a citromlevet, a nyírfacukrot, a kókuszolajat és a tojást is, és alaposan összedolgozzuk.
Az így kapott masszát kerek szilikon sütőformába tesszük, és előmelegített sütőben, 180 fokon,30 percig, tűpróbáig sütjük.
Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni, így könnyebben vágható.
Megjegyzés
Almás – céklás piroska cukor-, glutén-, és tejmentesen
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.