A darált pulykahúshoz adjuk a reszelt almát, a masala port, a chilit, a citrom lebét, a zsemlemorzsát és a felaprított hagymát alaposan összekeverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk majd félretesszük.
A keverékből ízlés szerinti méretű gombócokat formálunk. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és közepes tűzön kisütjük a fasírtokat, hogy mindkét oldaluk szép piros legyen.
A céklapüréhez a céklát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. Összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a római köményt. Hozzáadjuk a tejfölt, simára keverjük és bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.