A tojásokat habosra keverjük a porcukorral és a margarinnal, majd hozzáadjuk a rumot és a sütőporral elkevert lisztet.
A jól kidolgozott tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe a narancs reszelt héját, a másik felébe a reszelt csokoládét dolgozzuk bele. A tésztát 5 mm vastagságúra sodorjuk, a formával kiszúrjuk és kivajazott sütőlemezen 175 fokon aranybarnára sütjük.
A narancs ízesítésű korongokat kristálycukorral megszórjuk és megsütjük úgy, mint az előzőeket. A kihűlt korongokat összeragasztjuk lekvárral úgy, hogy felülre kerüljenek a világos cukrozott korongok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.