A lisztet egy tálban elkeverjük a sütőporral és a fahéjjal, majd hozzáadjuk a cukrokat, a hideg vajat a tojásokat, összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük fél órára.
Lisztezett deszkán a tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk, majd tetszőleges formával kiszaggatjuk és sütőpapírrral bélelt tepsibe rakjuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben 7-8 perc alatt aranysárgára sütjük. Ha kihűlt, tetszőleges ízű lekvárral összeragasztjuk. Másnapra lesz tökéletesen omlós!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.