A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, egy nagyobb ovális jénaiba tesszük és megsózzuk.
A lilahagymát meghámozzuk, felszeleteljük majd a burgonya tetejére szórjuk.
A bacont felkockázzuk és kb. a kétharmadát a hagymára szórjuk, majd ráhalmozzuk a felszeletelt paradicsomokat és a paprikát. Végül a hallal beborítjuk az egészet.
A tejfölt csipetnyi sóval kikeverjük, megkenjük vele a halat és megszórjuk a maradék baconnel. Felöntjük a vízzel, lefedjük az edényt és forró sütőben kb. 25 percig teljes lángon, majd levesszük az edény tetejét és további 30-40 percig takarék lángon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.