Az almák tetejét levágjuk, majd középen kivájjuk. Érdemes vastagabbra hagyni az oldalát és az alját, hogy sütéskor ne essen szét a gyümölcs. A kivájt részeket apróra vágjuk.
A krém hozzávalóit összekeverjük, majd belekanalazzuk az almákba. A morzsához a lisztet és a cukrot összekeverjük, majd kis darabokban hozzáadjuk a vajat és morzsás állagúra keverjük az ujjunkkal. Ezt rászórjuk az almákra, majd előmelegített sütőben 170 fokon 12 percet sütjük. Akkor jó, ha a a morzsa már szép aranybarna.
A karamellhez a cukrot felolvasztjuk, majd amikor elkezdett barnulni, óvatosan hozzáadjuk a vajat és gyors mozdulatokkal belekeverjük a masszába. Ezután a tejszín következik, amivel hasonlóképp járunk el. Végük az apróra vágott almákat is belekeverjük. A diót egy serpenyőben megpirítjuk majd durvára vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.