A piskótához a száraz hozzávalókat: a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, valamint a kakaópor egy tálban összekeverjük.
Egy másik a tálba tesszük a kétféle cukrot, hozzáadjuk a tojást, az olajat, a kávét, a balzsamecetkrémet és a pépesített avokádót. Mindezt egynemű masszává keverjük, hozzáadjuk a lisztes keveréket.
Sütőpapírral kibélelünk egy kisebb tepsit, beleöntjük a tésztát és egyenletesen eloszlatjuk benne. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, lehúzzuk róla a papírt, és átfordítjuk a piskótát, hogy a szebbik fele essen kívülre.
A krémhez az avokádóról lehúzzuk a héját, a magját eltávolítjuk, és aprítógépben össszedaraboljuk.
A felaprított avokádót összekverjük a lime lével, a citrom héjával, majd a cukorral összedolgozzuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, majd krémesre keverjük.
A tésztát ketté vágjuk, az alsó lapot megtöltjük a krémmel, majd befedjük a másik lappal, és behűtjük.
A fehércsokit gőz felett felolvasztjuk az olajjal, majd a sütemény tetejére kenjük. A maradék krémmmel díszítjük a sütemény tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.