Az avokádót kettévágjuk, eltávolítjuk a magját, majd feldaraboljuk.
A négy tojást keményre főzzük, majd megpucoljuk. Két főtt tojásból kiszedjük a tojássárgáját. A két egész főtt tojást és a két tojássárgát, valamint az avokádót, a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a sót, és az őrölt borsot összeturmixoljuk.
Ezután hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és a szintén apróra vágott, megmaradt két tojásfehérjét (amennyiben szükséges, akkor utána még ízesíthejük).
Az elkészült krémet ezután tegyük pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk reggelire, előételként, pirítóssal, tortillába tekerve vagy éppen paradicsomba töltve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.