Egy magas tepsit vékonyan kivajazunk, és elkezdjük lerakni a rétegeket. Először leterítünk 2 réteslapot, bőségesen megkenjük az olvasztott teavajjal, majd megint két réteslapot rakunk rá, utána a vajat, és így tovább, amíg elérjük a 20. réteget.
A 20. rétegnél megszórjuk a réteslapot a dióval, amit ízlés szerint cukrozunk, majd folytatjuk a lapok lerakását, 2 laponként megvajazva.
A 40. lap után megkenjük a tetejét tojásfehérjével. Amikor ez megvan, egy éles késsel bevagdossuk a tésztát háromszög vagy vékony téglalap formára (ez fontos, mert amikor megsült, már nem lehet vágni). 160-180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk (légkeveréses helyett inkább a hagyományosat használjuk), és kb. 35-45 percig sütjük, ügyelve arra, hogy nehogy túl hamar megpiruljon.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a szirupot. Összefőzzük a vizet, a cukrot és a citromlevet. Mikor kész a sütemény, meglocsoljuk a sziruppal, és egy egész estére a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.