A húst megmossuk, apróra vágjuk. A vöröshagymát és a füstölt szalonnát kockára vágjuk és megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk az összevágott paprikát és paradicsomot, kis ideig együtt dinszteljük, majd kb 1 dl vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a fűszereket és a gulyáskrémet, összeforraljuk, majd rátesszük a húst, jól átforgatjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. Lassú tűzön főzzük.
Amikor a hús félig megfőtt hozzáadjuk a gombát és az apróra vágott fokhagymát, ha kell, pótoljuk az elpárolgó vizet. Ügyeljünk, hogy le ne égjen, s mire a hús megpuhul, a szaft sűrű legyen. Ekkor meghintjük a liszttel, elkeverjük, és hozzáadjuk a tejfölt is. Pár perc alatt összefőzzük, nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.