Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban jól összekeverem, majd egy kivajazott 26 cm-es tortaformába belenyomkodom, egy kis peremet is hagyva neki. 180 fokos sütőben elősütöm 20 percig.
Ez idő alatt elkészítem a túrós tölteléket. Egy nagyobb tálba teszek minden hozzávalót: margarin, túró, tejföl, cukor, tojások, reszelékek, pudingpor, összekeverem, majd botmixerrel tökéletesen selymesre pépesítem.
A sütőből kiveszem az elősütött tésztát, megkenem vastagon lekvárral, a barackok felét felszeletelve elosztom rajta, megszórom az aszalt gyümölcsökkel, erre ráöntöm a túrós masszát, a tetejét díszítem a maradék barackbefőtt szeleteivel, és ezt is megszórom szépen az aszalt gyümölcsökkel.
Visszatolom a sütőbe, és 170 fokon még 1 órát sütöm. Csak kihűlés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.