Az élesztőt langyos, cukros vízben felfuttajuk. A lisztet összekeverjük a tojással, a cukorral, a sóval és az olajjal, majd hozzáadjuk a felfutott élesztőt, összedolgozzuk, majd adunk még hozzá annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. A kész tésztát letakarjuk, és meleg helyen pihentetjük kb.fél órát.
Ha duplájára kelt a tészta, három egyforma részre vágjuk, összefonjuk, a tetjét megkenjük az elhabart egész tojással, és megszórjuk szezámmaggal.
A még hideg sütőbe tesszük - így lesz finom, könnyű a tészta -, majd 175 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.