A megtisztított vöröshagymát felaprítjuk, a vajon üvegesre pároljuk, majd rászórjuk a finomlisztet, és pár percig pirítjuk. Hozzáöntünk 4 dl zöldségleves-alaplét, és felforraljuk. Hozzákeverjük a tejet, és további 15 percig főzzük.
A maradék zöldségleves-alaplében puhára főzzük a zöldborsót. Miután kihűlt, összekeverjük a két fazék tartalmát, beleszórjuk a felaprított mentát, és botmixerrel simára keverjük. Sóval és őrölt fehér borssal ízesítjük.
Tálalás előtt a levest felmelegítjük. A tejfölt összekeverjük a kefirrel, és a tányérba mert levesbe teszünk belőle. Mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.