A tálalás előtti napon beáztatjuk a sárgaborsót annyi hideg vízbe, amennyi bőven ellepi.
Másnap a vöröshagymát és a sárgarépát meghámozzuk, felaprítjuk, a füstölt húst kis kockákra vágjuk. Egy lábasban megpirítunk mindent a felforrósított olívaolajon. Hozzáforgatjuk a leszűrt és jól átöblített sárgaborsót.
Felöntjük a húsos-zöldséget a füstöltlével, majd hozzáadjuk a babérleveleket és a megtisztított, finomra aprított zellerlevelet.
Felforraljuk, majd puhára főzzük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk a levest, majd a babérlevelet eltávolítjuk. Petrezselyem levelekkel és néhány szelet füstölt csülökkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.