A megmosott, megszárított csirkét nyolc darabra vágjuk. Tálba tesszük, megszórjuk a frissen őrölt borssal, és meglocsoljuk a borral. Egy órára hűtőbe tesszük.
Egy serpenyőben felforrósított olajon üvegesre pirítjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük a liszttel, 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a csirke páclevével. Babérlevéllel, szegfűszeggel ízesítjük és felforraljuk.
A húsdarabokat kivesszük a pácból, megsózzuk, majd áttesszük egy tűzálló tálba. A csirkére öntjük a levet a serepenyőből, és előmelegített, forró sütőben kb. 35-40 perc alatt aranybarnára megsütjük. Paradicsommal tálaljuk, kukoricás rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.