A tészta alapanyagait - a lisztet, a margarint, egy tojássárgáját, a tejfölt és a sót - összedolgozzuk egy tálban, majd 1 órát letakarva pihentetjük.
Ezután vékonyra kinyújtjuk a tésztát, majd pogácsákat szaggatunk belőle, és egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket. A másik tojássárgájával megkenjük a pogácsák tetejét, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
A margarin kivételével összekeverünk minden hozzávalót a krémhez (a tejet, a lisztet, a reszelt sajtot, a tojst és a sót). Miután simára kevertük, sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről és tovább keverjük, majd hozzátesszük a margarint.
A kész krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit kifolyjon a krém. Ezután reszelt sajtban megforgatjuk a pogácsák szélét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.