A burgonyát megfőzzük héjában körül-belül 25 perc alatt, majd hideg vízzel leöntjük és meghámozzuk. Még forrón burgonyanyomón átnyomjuk.
A puha vajat a kétféle cukorral és a narancshéjjal krémesre keverjük. Belevegyítjük az áttört krumplit, és egyenként beledolgozzuk a szétválasztott tojások sárgáját.
Végül belekeverjük a mazsolát és a mandulával, sütőporral, fahéjjal elvegyített lisztet.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és a tésztába forgatjuk.
Egy 12 darabos muffintepsi mélyedéseit a papírformákkal kibéleljük. Elosztjuk benne a tésztát, és 200 °C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
A muffinokat kihűtjük. A porcukrot a narancslével simára keverjük, és a mázzal a muffinokat megkenjük. Kandírozott naranccsal díszítjük, majd száradni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.