A krémhez mindent (kivéve a vajat) összekeverünk egy hőálló tálba és vízgőz fölött puding sűrűségűre főzzük az egészet. (A víz csak éppen, hogy gyöngyözzön, nehogy rántotta legyen belőle). Ezután egy másik edénybe, szűrőn keresztül átöntjük, belekeverjük a vajat, majd közvetlenül a tetejére nyomkodjuk a folpackot és hűtőbe rakjuk dermedésig.
A müzlihez a sütőt előmelegítjük 150 fokra. Az aszalt gyümölcsök és puffasztott rizs kivételével mindent összekeverünk egy műanyag tálban, majd kiöntjük egy sütőpapíros tepsire és 10-15 perc alatt, inkább alacsonyabb hőfokon megpirítjuk. Ha ez is készen van és kihűlt, hozzáadjuk az elmaradt hozzávalókat.
Tálaláskor a pohárba kanalazunk a krémből és ráhalmozunk egy jó adag granolát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.