A brownie-hoz vízgőz fölött megolvasztjuk a darabokra tört étcsokit. A vajat összemelegítjük a cukorral, kissé visszahűtjük, majd hozzáadjuk a tojásokat. Beleforgatjuk a lisztet, és egy 25 x 30 cm-es tepsibe simítjuk. 170 fokon 10 percig sütjük.
A panna cottához hideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat. Egy lábasban összemelegítjük a többi hozzávalót, és megolvasztjuk benne a kissé kinyomkodott zselatint. A keveréket egy szilikon muffintepsi mélyedéseibe töltjük. A fagyasztóba tesszük 2 órára, majd kivesszük a formákból a panna cottákat.
A cseresznyeraguhoz összeforraljuk a cukrot a cseresznyelével és a citromsavval, hozzáadjuk az agar-agart, majd további 3 percig forraljuk. Felszeleteljük a brownie-t, a félbevágott panna cottával és a raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.