A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a kétféle cukorral és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, a citromhéjat, majd a sütőporos lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a tojássárgájás masszába.
Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, a tésztát beleöntjük, elsimítjuk, és a kimagozott, lisztbe forgatott cseresznyét a tetejére szórjuk.
175 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig (kb. 15-20 perc) sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.