A liszteket a sütőporral elvegyítjük. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, apránként hozzákeverjük a vizet is. Egy fakanállal hozzá forgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit sütőpapírral béleljük. A tészta masszát beleöntjük, egyenletesre simítjuk. 180 fokra melegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. A kihűlt piskótát hosszában ketté vágjuk.
A középső réteghez a kekszet egy tálba tesszük, és krémesre keverjük a többi hozzávalóval.
A krémhez a pudingport a cukorral, tejjel simára keverjük, majd felfőzzük. Még a forró pudingban felolvasztjuk a vajat és a hozzákeverjük kókuszreszeléket; majd kihűtjük. A krémet újból kihabosítjuk.
Az egyik piskóta lapot tálcára tesszük. 2 evőkanál házi baracklekvárral megkenjük. Rátesszük a kekszes, kakaós tölteléket. A másik piskótalap alsó felét megkenjük lekvárral és a kakaós krémre fordítjuk. A kókuszos krémet szépen rásimítjuk. 1 órát jól lehűtjük, majd forró vízbe mártott késsel szeleteljük. A sütemény szeleteket csoki forgáccsal feldíszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.