A csirkemellfilét ferdén kisebb darabokra vágjuk, és besózzuk. Mélytányérban összekeverjük a natúr joghurtot a tojással, az összezúzott fokhagymával, némi sóval és őrölt fekete borssal. Egy másik tányérba szórjuk a kukoricapelyhet, és finomabbra morzsoljuk. A húst a joghurtos masszába mártjuk, majd a pehelybe forgatjuk, és tálra fektetve pihentetjük, amíg kissé megszikkad. A csirkecsíkokat kevés olajon megsütjük, majd konyhai papírtörlőre szedjük.
A hagymát megpucoljuk és apróbb darabokra vágjuk. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, majd felkockázzuk őket és a hagymával együtt a rukolához keverjük. Borssal ízesítjük. A csirkefalatokat elosztjuk a tányérokon, és mindegyik mellé halmozunk a salátából. Kiadósabb lesz az étel, ha steakburgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.