Lábasban felforrósítjuk az olajat, és aranyszínűre pirítjuk rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymát, a felkockázott zsemlét, továbbá a megtisztított, felaprított répát és burgonyát.
Felöntjük 1 l vízzel, hozzákeverjük a megtisztított csirkemellet a babérlevéllel együtt, megsózzuk, megborsozzuk, és közepes lángon, lefedve 60 percig főzzük.
Eltávolítjuk az edényből a babérlevelet, majd kiszedjük a húst, és felszeleteljük. Botmixerrel kissé krémesre törjük a zöldséges keveréket, majd beleforgatjuk a leszűrt babot, és felforraljuk.
Ezután közepes lángon 5 percig főzzük. Végül ha szükséges, ismét megsózzuk, megborsozzuk, majd a hússzeletekkel tálaljuk. Bazsalikomlevelekkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.