A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és egy tálba rakjuk. Teszünk rá olajat, sót, borsot, oregánót, majorannát, bőven, ízlés szerint zúzott fokhagymát, majd átforgatjuk.
A tepsibe (minél nagyobba) öntünk egy kis vizet, beleszórjuk a krumplit és 200 fokon megsütjük. 20 percenként megforgatjuk, ha leragadt, inkább ne kaparjuk fel, csak ha már megpirult és már nem tesszük vissza.
Felaprítjuk a megtiszított hagymát, és olajon-vajon (fele-fele arány) megdinszteljük. A csirkét csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához. Sózzuk, borsozzuk, teszünk hozzá pirospaprikát is és lefedjük. Ha elfőtt a vize levesszük a fedőt és kicsit még pirítjuk. Egy másik serpenyőben ugyanígy elkészítjük a gombát, de készíthetjük a hús és a gombát együtt is. TEjfölös mártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.