A krumplit megpucoljuk, felkarikázzuk, majd enyhén sós vízben megfőzzük. Nem túl puhára, hiszen dolgoznunk kell még vele. Mindeközben egy magasabb falu serpenyőben megdinszteljük az olívaolajon a felaprított lilahagymát, rádobjuk a spenótleveleket, felöntjük egy kevés vízzel, majd miután a borsot és az ételízesítőt is hozzáadtuk, megfonnyasztjuk az egészet.
A tejszínt kikeverjük a tojással, aztán belemorzsojuk a feta sajtot. Vajazzunk ki egy tűzálló tálat és a már korábban megfőzött és felkarikázott krumpli egy részét pakoljuk bele, majd osszuk el rajta a spenót felét. Ezután egy újabb réteg krumpli következik, majd a maradék spenót. Végül nyakon öntjük az egészet a fetás tejszínnel, és befedjük az egészet a felkarikázott mozzarellaszeletekkel.
Alufóliával letakarva 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük az egészet 20 perc alatt. Az utolsó percekben nem árt, ha eltávolítjuk a fóliát, és hagyjuk egy picit megpirulni a sajtot tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.