A krumplit meghámozzuk, majd fél cm vastag szeleteket vágunk, utána 4-5 percig sós vízben főzzük.
Egy kerámiatálat vagy jénait kiolajazunk, zsemlemorzsával meghintünk, és ebbe belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit. Ha egy-két evőkanál főzőlé rákerül nem gond, csak sok ne legyen, mert akkor szétázik a krumpli.
Egy kanállal kis kupacokat rakunk rá a mascarponeból, majd rárakjuk a mozzarellát, és rászórjuk a reszelt sajt felét. Egy evőkanálnyit félreteszünk. Rátesszük a pritamin paprikákat, illetve ráteszünk néhány szál kakukkfű ágat.
180 fokos sütőben alsó -felső sütésen 15 percig sültjük, majd rászórjuk a tetejére a zsemlemorzsával, pirospaprikával kevert reszelt parmezánsajt keveréket. Ezt követően visszatoljuk a sütőbe, és kb. 5 perc alatt ropogósra sütjük - figyeljük, hogy nehogy megégjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.