A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A vékony karikára vágott hagymát és fokhagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a csirkemellett. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy kevés oregánóval. 5 percig pároljuk.
A spenótot kevés víz hozzáadásával felolvasztjuk egy kis lábasban, megborsozzuk, megsózzuk, beletesszük a fokhagymát, belekeverünk 1 pohár tejfölt, összeforraljuk, és a kifőzött tésztával összekeverjük.
Egy tűzálló tálat vékonyan kikenünk olajjal, belerakjuk a spenótos penne felét, rátesszük a párolt csirkemellet, megszórjuk reszelt sajttal, beborítjuk a spenótos tészta másik felével, és megszórjuk ismét reszelt sajttal.
Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul a tetején (kb. 15 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.