A brokkolit rózsáira szedjük, és bő, sós vízben roppanósra főzzük. A főzővízbe teszünk egy csipet szódabikarbónát, hogy a brokkoli szép zöld maradjon. A burgonyát és 4 db tojást is megfőzünk.
Ha megfőttek a hozzávalók, a burgonyát karikákra szeleteljük, a brokkolit és a hagymát felvágjuk.
Egy jénait kikenünk olívaolajjal, a tál aljára rakunk egy sor brokkolit, majd rárakjuk a burgonyát, és megsózzuk, megborsozzuk. Reszelünk rá szerecsendiót. Rátesszük a karikákra vágott tojást és a hagymát, és addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tejfölt kikeverjük a maradék tojással és 1 ek olívaolajjal, és a rakott brokkoli tetejére simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Amíg sül a brokkoli, addig elkészítjük a fűszeres csirkemelleket. A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, megsózzuk, megborsozzuk, beleforgatjuk a csirkemelleket, és forró olajban kisütjük. Ha elkészült a rakott brokkoli, együtt tálaljuk a fűszeres csirkemellel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.