Liszteket egy tálba szitáljuk, beletesszük a száraz alapanyagokat, majd összemorzsoljuk a margarinnal, a tojással plusz egy pici tejjel, és jól összedolgozzuk.
A tésztát két cipóra osztjuk, majd vékonyra nyújtjuk, és tetszőleges formával kiszaggatjuk, és egymástól kicsit távolabbra egy sütőlemezre helyezzük őket. A maradék tésztát újra összegyúrjuk és kiszaggatjuk.
A krémhez a pudingot a cukorral együtt, a tejben megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, kihabosítjuk, majd beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
Az elkészült krémet habzsákba töltjük, majd a képen látható módon megtöltjük vele a korongokat. Pár órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Hétvégére készítettem saját elgondolásom szerint, és nagyon nagy sikere volt a családban! Nagyon finom lágy, krémes, szinte elolvad a szádban, ahogy megkóstolod. Szeretettel ajánlom mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.