A lisztet a vajjal összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót. A krémsajtot simára keverjük a tejföllel, a tojás sárgájával és a cukorral, majd hozzáadjuk a vajas liszthez, és rugalmas tésztává gyurjuk. Ezután lefedjük, és a hűtőben 45 percig pihentetjük.
A töltelékhez felforraljuk a tejszínt a cukorral. Simára keverjük a lekvárt a pudingporral, majd hozzáadjuk a tejszínhez, és sűrűre főzzük. Ezután hagyjuk kissé kihűlni, majd felolvasztjuk benne a csokoládét.
A tésztát négy részre osztjuk, és kinyújtjuk őket 20 cm-es körökké. Az egyik lapot megkenjük a töltelék felével úgy, hogy a tészta peremén 0,5 cm üresen maradjon. Ezen a rész megkenjük a felvert tojásfehérjével.
Ráhelyezzünk egy másik tésztalapot, és összenyomkodjuk őket. 8 cikkre vágjuk a kört, és feltekerjük a cikkeket kiflivé.
A megmaradt tésztalapokból és töltelékből ugyanígy készítünk még 8 kiflit. 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.