A tojásokat felhabosítjuk a cukorral. Összekeverjük a 4 dkg lekvárt, a joghurtot, a narancs lereszelt héját és a citrom kifacsart levét. Hozzáadjuk a tojásos keveréket, majd beleszitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet. Végül beleforgatjuk a diót.
A masszát kivajazott, kilisztezett, kapcsos tortaformába simítjuk, és 170 fokos sütőben 40 percig sütjük. Végül a formában hagyjuk kihűlni.
A mázhoz felforraljuk a tejszínt, majd beleforgatjuk a vajat. Azután lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a felaprított étcsokoládét, és kevergetve megolvasztjuk benne. Végül belekanalazzuk a szilvalekvárt, és botmixerrel simára keverjük.
A tortalapra simítjuk a lekvárt, majd rálocsoljuk a csokimázt. Hagyjuk megdermedni. A fehér csokoládét megolvasztjuk, és a torta tetejét díszítjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.