A megmosott cukkinit finomra reszeljük és besózva állni hagyjuk. Közben a meghámozott burgonyát és a megtisztított hagymát lereszeljük, a fokhagymát finomra vágjuk vagy présen átnyomjuk. A kinyomkodott cukkinit elvegyítjük az előkészített zöldségekkel, majd összeforgatjuk a keményítővel és a tejföllel. A masszát sóval, borssal és frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
Egy tapadásmentes serpenyőben némi olajat hevítünk, és egymástól kellő távolságban evőkanálnyi halmokat rakunk bele a zöldséges masszából. Mindet lelapítjuk, és a lepénykéket mindkét oldalukon, nem erős lángon, oldalanként 5-5 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.