Az alaposan megtisztított céklát megsózzuk és megborsozzuk, majd alufóliábacsomagoljuk, és 180 fokos sütőben puhára sütjük. Meghámozzuk, felkockázzuk, majd összeturmixoljuk a tejföllel. Végül ismételten megsózzuk és megborsozzuk.
A lila burgonyát meghámozzuk, és egy nagylyukú reszelőn minél hosszabb csíkokra reszeljük. Megsózzuk és megborsozzuk, majd a finomra vágott petrezselyemmel és snidlinggel ízesítjük. Hozzáadjuk a tojásokat, majd 10 percig állni hagyjuk.
Felforrósítjuk az olajat, és kanállal kis kupacokat halmozunk bele. Kör alakúra formázzuk mindet, majd mindkét oldalukon aranysárgára sütjük a tócsnikat. Papírtörlőre szedjük, és forrón tálaljuk a tejfölös céklával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.