A csirkemellet csíkokra vágjuk, megsózzuk, -borsozzuk, olívaolajon megpirítjuk. Hozzátesszük az apróra vágott hagymát, paradicsomot és paprikákat, valamint 1 gerezd zúzott fokhagymát. Összepirítjuk, takarékra vesszük, és meghintjük fűszerpaprikával. Pár percig forraljuk, nem keverjük, majd összeforgatjuk.
A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, 1 gerezd zúzott fokhagymát és a tejet, összekeverjük. Forró serpenyőben – mint a palacsintát – kisütjük.
A tejfölbe keverjük a maradék zúzott fokhagymát, sót, borsot, aprított snidlinget.
A tócsnikat megtöltjük a csirkés raguval, félbehajtjuk vagy feltekerjük, és a fűszeres tejföllel tálaljuk.
Megjegyzés
Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viki, styling: Matis Edit Dodi
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.