A forró vízzel lemosott citromok héját lereszeljük, és az egyik gyümölcs felének levét kifacsarjuk.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vaníliaaromával. Az olajat összedolgozzuk a citrom-, valamint a narancslével, és a tojásos keverékhez adjuk. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a sóval és a citromhéjjal, majd a tojásos masszába forgatjuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy doboz alakú formát kikenünk vajjal. A tésztát a formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük 50-55 percig. Miután kivettük a sütőből, fogvájóval több helyen mélyen megszurkáljuk.
Végül a porcukrot simára keverjük a citromlével, és a folyós mázt a meleg süteményre csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.