A zöldségeket megmossuk és szárazra töröljök. A hagymákat felaprítjuk, a cukkinit és a krumplit feldaraboljuk. A vajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a cukkinit és a krumplit. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk egy kevés curryvel, majd felöntjük vízzel.
Amikor megfőttek a zöldségek, hozzáöntjük a tejet, majd botmixerrel pürésítjük.
A zsemlét megpirítjuk, kockára vágjuk, a sajtot feldaraboljuk. Tálaláskor a levest megszórjuk még egy kevés curryvel, paradicsommal, csilivel, a zsemle és sajt kockákkal kínáljuk.
Megjegyzés
Szeretem a krémleveseket, finomak és sokféleképp variálhatóak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.