A mángold leveleket megmossuk, az erezetét kivágjuk, a nagyobb leveleket kettévágjuk.
A darált húst összekeverjük a zúzott fokhagymával, a rizzsel, sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük vele a mángold leveleket.
A töltött mángoldokat egy tűzálló tálba rakjuk. A tejszínt elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk az apróra vágott friss kaprot és a reszelt sajt egy részét. Miután alaposan elkevertük ráöntjük a töltelékekre, végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 175 fokon kb 45 percig sütjük, míg a levelek megpuhulnak és a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.