A lisztet egy tálban elkeverjük a porcukorral, a darált dióval, a sütőporral, a vaníliás cukorral és a citrom lereszelt héjával. Elmorzsoljuk benne a margarint, majd összedolgozzuk a tojásokkal.
A sütőt előmelegítjük, és két nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát a húsdarálóba töltjük, majd a rászerelt formán át kb. 12 cm hosszú rudakat nyomunk, melyek végeit karikába fordítjuk. A tepsikbe fektetjük a karikákat úgy, hogy egy kevés helyet hagyunk közöttük. 180 fokon (alul-felül sütéssel) kb. 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.