A krumplikat felteszem héjában főni. A hagymákat megpucolom, a paprikát és a paradicsomot kettévágom, az utóbbiból eltávolítom a középső szárvéget. A hurkákat és a kolbászt villával megszurkálom. A szalonnát darabolom.
Egy nyél nélküli serpenyőben megsütöm a szalonnát. Erre rákarikázom a megpucolt krumplit, sózom, borsozom, megszórom piros paprikával, darabolt baconnel.
Rákarikázom a hagymát, melyet szétszedek. Ráhelyezem a hurkákat és a kolbászt, mellérakom a paprikát, paradicsomot és a gombafejeket. Meglocsolom olajjal, és beteszem a 180 fokra előmelegített sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.