A vajat, vagy margarint kikeverem a porcukorral, hozzáadom a tojásokat és géppel habosra keverem, majd adagonként belekeverem a sütőporral elkevert lisztet.
Egy 30X25-ös tepsibe öntöm a tészta felét, majd a maradékhoz hozzákeverem a kakaóport és a sárga tésztára simítom. Rászórom a meggyet, közepes hőmérsékleten tűpróbáig sütöm.
Krém: A vajat habosra keverem a porcukorral és hozzáadom a pudingporból, vaníliás cukorból és tejből főzött, kihűtött pudingot. Együtt jól kihabosítom. A krémet a kihűlt tésztára simítom, jó vastagon meghintem kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.