Tésztához A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, apránként hozzáadjuk a cukrot, majd egyesével beleforgatjuk a tojások sárgáját, és óvatosan beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet, végül a zöld színezőt. Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben sütjük, amíg kezd pirulni a teteje.
Töltelékhez A túrót kikeverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, mascarponéval, reszelt citrom héjával és a zselatinfixszel. A kihűlt tésztára rákenjük.
Tetejére A pudingporokat elkeverjük az üdítővel, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük, majd a sütemény tetejére kenjük. 2-3 órára hűtőbe tesszük, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.