A tészta hozzávalóit egy konyhai robotgép segítségével összedolgozzuk, lisztezet deszkán átgyúrjuk, majd kettéosztjuk. Az egyik felét kinyújtjuk, majd zsírozott, lisztezett tepsibe igazítjuk.
A töltelékhez a megmosott almát lereszeljük, lábasban megdinszteljük, majd ízlés szerint cukorral és fahéjjal ízesítjük. A tűzről levéve kevés zsemlemorzsát keverünk hozzá, hogy a levét felszívja.
A tésztárara halmozzuk a langyosra hűlt tölteléket, majd rátesszük a tetejére a másik kinyújtott tésztát, és előmelegített sütőben aranysárga színűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.