A tésztát sós vízben megfőzzük. Amíg fő, elkészítjük a paradicsomos szószt. Ehhez a paradicsomok héját bevagdossuk, néhány másodpercre lobogó vízbe merítjük, majd könnyedén eltávolítjuk azt.
Ezután egy kevés olajra dobunk egy gerezd fokhagymát, amit előtte kicsit összenyomunk. Amikor a hagyma megpirult, kivesszük az olajból és a serpenyőbe tesszük a felkockázott paradicsomokat.
Ha nem válik teljesen egyneművé a paradicsom, akkor botmixerrel pépesítjük. Hozzáadjuk az oregánót, a mézet, a gyömbért, majd a kívánt sűrűségűre forraljuk. Összekeverjük a tésztával, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.