A vizet felforraljuk a sóval, majd a forrásban lévő vízbe beleszórjuk a kukoricadarát, és állandó kevergetés mellett, kis hőfokon sűrűre főzzük kb. 4-5 perc alatt. A tűzről lehúzva a forró darához morzsoljuk az áttört túrót. Majd belereszeljük a citrom héját, és alaposan összekeverjük.
Vizes kézzel gombócokat formázunk a masszából úgy, hogy a közepébe 1-1 szem epret nyomunk. A gombócokat logobó vízben néhány perc alatt készre főzzük.
Egy tapadásmentes serpenyőben zsiradék nélkül, lassú tűzön zsemleszínűre pirítjunk a kókuszreszeléket. Beleorgatjuk a kész túrógombócokat. Tejföllel és porcukorral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.