A hagymát apróra vágjuk és kevés zsiradékon elkezdjük párolni, majd hozzáöntjük a rizst, amit közepes keménységűre párolunk, majd félretesszük hűlni.
A daralt húst összegyúrjuk a sóval, borssal, a kihűlt rizzsel és megtöltjük vele a káposzta leveleket. A megmaradt leveleket vékonyra csíkokra vágjuk.
Egy edény aljára kevés olajat öntünk. Szétterítjük rajta a szálasra vágott káposztát. Ezután rárakjuk a töltelékeket körbe egymás mellé. A közepébe rakjuk a füstölt húst, vagy a csülköt. A tetejére megint szálasra vágott káposztát rakunk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amíg felforr, addig nagy lángon főzzük, majd utána takarékra tesszük a lángot és kb 3-4 órán át főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.