A besamel mártás elkészítéséhez a vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, megszórjuk a liszttel és néhány percig pirítjuk. Felöntjük a meleg tejjel, és sűrűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük. Felhasználásig félretesszük.
A gombás melegszendvicskrém elkészítéséhez a megtisztított hagymát apróra, a megtisztított gombát tetszőleges vastagságú szeletekre vágjuk.
A vajat és olívaolajat megmelegítjük egy másik serpenyőben, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és néhány percig pároljuk.
A gombát és a besamel mártást összekeverjük. A krémünkben inkább több legyen a gombás töltelék, mint a besamel. Végül hozzákeverjük a karikára vágott újhagymát.
Nézd meg videón, hogy készül a gombás melegszendvicskrém:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.