A darált sertés húst a vízben kicsit megáztatott, majd jól kinyomkodott kenyérrel, a pirospaprikával, és a zúzott fokhagymával és a tojással összedolgozzuk, majd sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük. A masszából gombócot formázunk majd forró olajban megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott vajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
Egy edényben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a zöldséget, majd ételízesítővel ízesítjük. Közepes lángon addig pároljuk a zöldségeket, ameddig azok megpuhulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.