A húsgolyóhoz a ledarált sertéshúst, az apróra zúzott fokhagyma felét, az apróra vágott vöröshagyma felét, a sót, a borsot, a zsemlemorzsát, a mustárt és sajt felét összegyúrjuk. Aki szeretne, adhat hozzá egy tojást, tapasztalatom szerint enélkül is összeáll!
Apró golyókat formálunk, majd egy serpenyőben kb 1-1,5 dl olajat felhevítünk és elkezdjük kisütni benne a húst. 3-4 perc után megforgatjuk a golyókat. Kivesszük a serpenyőből a húst, majd kevés olajon üvegesre pároljuk a hagyma és a fokhagyma felét. Felöntjük a borral és a tejszínnel, alaposan összekeverjük, majd visszarakjuk a serpenyőbe a húsgolyókat. Még kb. 8-10 perig, közepes fokozaton főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.